OMVL

Înființată în 1980 la Argelato lângă Bologna, OMVL este un actor principal în sectorul vehiculelor cu combustibil alternativ, proiectând, fabricând și comercializând sisteme complete de alimentare cu combustibil pentru vehiculele propulsate cu gaz și pentru transformarea motoarelor de la benzină la GPL sau CNG.

În 2010, OMVL a fost achiziționat de Westport și a devenit parte a grupului de companii Westport. În 2016, Westport a fuzionat cu Fuel Systems pentru a deveni Westport Fuel System, compania recunoscută pentru producția și furnizarea de sisteme alternative de combustibil și componente pentru aplicații de transport, cu sediul în Vancouver, Canada.

Sistemele GPL produse de OMVL, reductoarele GPL, ECU, accesorii și piese GPL sunt vândute în mai mult de 40 de țări. Toate produsele sunt concepute pentru a respecta standardele de emisii Euro V și VI. Datorită experienței acumulată de peste un sfert de secol, investițiilor solide și feedbackului regulat de la utilizatori, OMVL este capabilă să ofere clienților săi soluții avansate și competitive.

Sisteme GPL OMVL:

DREAM on System

Instalaţiile GPL auto DREAM ON au fost dezvoltate de către producătorul OMVL pentru a putea echipa motoare cu ardere internă ce beneficiază de la 3 până la 8 cilindri.

Dreamotion System

Instalaţiile GPL Dreamotion sunt dedicatăe motoarelor cu ardere internă ce beneficiază de o injecţie directă de benzină (TSI, TFSI, GDI, TCe)

DREAM DI 2.0 System

Instalaţia GPL Dream DI 2.0 este dedicată motoarelor cu ardere internă ce beneficiază de o injecţie directă de benzină (TSI, TFSI, GDI, TCe)