Despre noi

Proeco Gas Systems > Despre noi
 

Proeco™ Gas Systems este o societate comercialã a cărei activitate de bazã este în domeniul instalatiilor GPL auto, a accesoriilor și pieselor de schimb GPL. Suntem importatori și distribuitori în România pentru produsele companiilor Landi Renzo și OMVL (Westport Fuel System).În segmentul aftermarket, Proeco™ Gas Systems dezvoltă relaţii comerciale cu numeroase unităţi service auto în domeniul instalațiilor GPL auto, a montajului, a reviziilor și reparațiilor GPL auto din ţară, organizând o solidă reţea naţională.

Departamentul tehnic al Proeco™ Gas Systems se află într-o continuă legătură cu structurile tehnice ale producătorilor de instalații şi piese GPL auto, cu compartimentele de omologări, calitate şi cercetare-dezvoltare. Acelaşi departament se ocupă de instruirea iniţială a noilor parteneri montatori GPL asigurând supervizare permanentă pe parcursul colaborării. În situaţii de urgenţă, se poate interveni şi online sau la faţa locului, graţie echipelor de urgenţă de tip fly-doctor. Acordăm foarte mare importanţă noutăţilor tehnologice în domeniu instalațiilor GPL şi organizăm regulat sesiuni de pregătire tehnică pentru partenerii Proeco™ Gas Systems.


Partenerii Proeco™ Gas Systems beneficiază de suport în activitatea de promovare atât indoor, outdoor, cât şi online ca parte a unui program de dezvoltare a unei reţele de parteneri solide şi bine reprezentate în România de montatori de instalații GPL auto.